HOME
CURCAN
RAȚĂ
IEPURE
VITĂ
TORTURI
VITĂ
Antricot de vită la grătar
Boeuf Bourguignon
Boeuf Stroganoff
Burritos cu vită și fasole
Chifteluțe dietetice de vită la cuptor
Chilli con carne
Ficat Andaluz
Limbă de vită cu măsline
Ficat de vițel cu ciuperci și ghimbir
Ficat de vițel delicios
Ficat de vită cu portocale
Ficat de vițel la cuptor
Ficat de vită venețian
Ficat de vițel cu ciuperci și cimbru
Ficat de vițel cu oțet balsamic
Ficat de vițel în sos de busuioc
Ficat de vițel în sos de iaurt cu usturoi
Friptură de vită condimentată
Friptură de vită cu pere
Friptură de vită cu sos de piper verde ( PFEFFERSTEAK)
Hamburgher de vită
Ossobuco
Piept de mânzat în sos de roșii
Perișoare ca la Konigsberg
Rasol alb cu legume și muștar
Sarmale în foi de viță
Sukijaki
Tocană Irlandeză
Vițel în sos roze
Vită Gardiane
Vită Wellington
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Tocană Irlandeză ( Irish Stew )
In ziua de St. Patrick's fără o tocăniță delicioasă sau fară o bere Guinness? O tocană tradițională irlandeză se făcea numai din oaie s...
Risotto cremos cu patru brânzeturi
Ingrediente pentru Risotto cremos cu patru brânzeturi -4 porții 1 lingură unt 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată mărunt ( perfectă a...
Tort cu ciocolată - Best ever chocolate cake
Pentru cei ce sunt mari iubitori de ciocolată, sigur acest tort va fi cel mai bun tort dintotdeauna. Ingrediente pentru Tort cu ci...
Sukijaki
Sukijaki este un fel de mâncare japoneză ce are la origini ca ingredient principal carnea de vită tăiată în fâșii subțiri asezonată de legum...
Conopidă cu legume la cuptor
Ingrediente pentru Conopidă cu legume la cuptor 4 buchețele de conopidă (aprox. 1 kg), 1 țelină mică, 2 cepe 2 morcovi, 2 ardei grași roșii,...