HOME
Torturi
Curcan
Rață
Iepure
Vită
Rețete vegetariene
Pește și fructe de mare
Rețete vegetariene
Andive la grătar cu sos de iaurt
Broccoli pane la cuptor
Bulete de cartofi cu cașcaval
Cartofi copți în jar
Cartofi Dauphinoise
Chifteluțe de dovlecei cu gouda
Ciuperci cu smăntână
Dovlecei umpluți cu brânză
Inimi de anghinare sotate cu usturoi
și ceapă verde
Inimioare de cartofi glazurate
Orez prăjit cu ou și legume
Plăcintă cu broccoli și cremă de brânză
Varză de bruxelles cu bacon, gouda și smântînă
Varză de Bruxelles cu sos de Dijon
Urzici cu usturoi și ou prăjit
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postări (Atom)
Fasole bătută
Ingrediente pentru Fasole bătută 500 gr fasole uscat 5 caței usturoi 3 cepe o linguriță bulion sare, piper ulei Mod de preparare: Fasolea...
Chilli vegetarian
Ingrediente pentru Chilli vegetarian 1 ceapă, 2 dovlecei mici, 1 ardei gras verde, 1-2 linguri ulei, 2-3 lingurițe praf chilli (boia iute)...
Midii în sos provensal
Ingrediente pentru midii în sos provensal 400 g midii curățate sau 1,5 kg cu tot cu scoică, 50 g unt, 1 căpățână usturoi, 1 conservă roșii...
Tocană Irlandeză ( Irish Stew )
In ziua de St. Patrick's fără o tocăniță delicioasă sau fară o bere Guinness? O tocană tradițională irlandeză se făcea numai din oaie s...
Risotto cremos cu patru brânzeturi
Ingrediente pentru Risotto cremos cu patru brânzeturi -4 porții 1 lingură unt 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă tocată mărunt ( perfectă a...